Jeg har invitert en ny bruker, men istedenfor en registreringsside fører linken bare til en påloggingsside

Hvis du har invitert en bruker som allerede er registrert i Cornerstone, trenger ikke brukeren registrere seg på nytt, men bare logge seg inn med brukernavn og passord for å få den tilgangen du har invitert vedkommende til. Om vedkommende har glemt passordet sitt har vi en Glemt passord-lenke under påloggingsboksen som vedkommende kan trykke på.