Denne nettsiden er erstattet.

Gå til Cornerstone.no. Under LEARN i toppmenyen finner du artikler.


Du vil likevel, inntil videre, finne din artikkel under. 

Om du kom til denne artikkelen via en direktelenke, anbefaler vi deg å oppdatere denne lenken, med ny lenke fra samme artikkel på den nye artikkel-siden.

 

NYTT I CORNERSTONE: Sertifiseringer

Vi tilbyr nå sertifiseringer i Cornerstone, som den beste metode for å lære seg plattformen.

Gå hit for å starte ditt sertifiseringsløp.

____________________________________________

Hvordan få kommentarfelt på en artikkel

For å få kommentarfelt på en artikkel må det i artikkelvinduet være krysset av for "Tillatt sosiale funksjoner". Da kan man velge mellom å ha et kommentarfelt fra Cornerstone, og man kan kreve at personen er registrert på Cornerstone. Ellers kan man bruke facebook-kommentarer.

Kommentarene vil følge artikkelen. For facebook-kommentarer så kan man velge om kommentarene skal følge siden eller objektet.

Side-url sikrer at lenken i tidslinjen på Facebook, leder tilbake til den faktiske siden kommentarene ble postet på. Ulike kommentarer for det samme objektet kan oppstå.

Objekt-url sikrer at objektet alltid har samme url fra facebook, uavhengig av hvor på nettsiden kommentarene har blitt postet. Ulempen er at lenken ikke nødvendigvis leder til det stedet du kom fra.

 

For å åpne for kommentarfelt fra facebook må man under innstillinger i sosial-modulen, krysse av for å aktivere integrering med facebook-kommentarer, og legge inn id-en til en app man har opprettet på facebook.

Her er en guide for å opprette en facebook app: https://developers.facebook.com/docs/apps/register

Se også videoen under for å bli guidet gjennom prosessen.