Making Cornerstone your sure foundation

Siden vises ikke

1. Det første du kan gjøre er å slette informasjonskapsler.

Dette gjøres litt ulikt i ulike nettlesere, for Safari heter det å nullstill, du trenger ikke nullstille alt heller, bare alle nettstedsdata, det vil blant annet fjerne alle informasjonskapsler. Nullstill safari finner du på tannhjulet oppe til høyre. 

2. Neste punkt er å teste nettsiden på ulike måter, for å prøve å lokalisere problemet. Kan du svare ja på samtlige spørsmål:

Får du opp andre nettsider slik som vanlig?
Får du opp et annet cornerstone-nettsted som normalt?
Skjer det samme i alle andre nettlesere? (Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari)
Er det en side med https foran eller en uten du prøver? Skjer det samme om du fjerner eller legger til s'en etter http?
Har du prøvd en annen datamaskin? Hvis du sitter bak en brannmur eller på en tynnklient, kan du da prøve en maskin som ikke er bak brannmuren? Skjer det samme da?
Har du samme problemet om du åpner siden på mobil eller nettbrett?
 
3. Det neste som eventuelt kan prøves er å sjekke feilmeldingsloggen i nettleseren. For Safari så må du da først tilpasse verktøylinjen (det er et valg på tannhjulet oppe til høyre) og legge til ikonet "nettinspektør" til verktøylinjen (dra ikonet opp til verktøylinjen). Så klikker du på det, og på "konsoll", da får du en liste over feilmeldinger. Hva står der?
 
4. Enda en mulighet er å foreta en traceroute fra den pcen man sitter på, det er beskrevet her:
http://www.mediacollege.com/internet/troubleshooter/traceroute.html
I windows velger man fra startmenyen: "Alle programmer", "tilbehør" og "ledetekst", eventuelt kan man skrive inn cmd.exe og klikke på enter. cmd.exe er et program som følger med windows. I dette vinduet skriver man tracert pluss adressen man prøver å nå.