Making Cornerstone your sure foundation

Personsøket - filtrering og handlinger

På modulsidene medlemmer til medlemskapsmodulen kan man velge å vise et utvalg basert på status, medlemskapstype, fødselsdato, dødsdato, bursdag og alder. Man kan velge å vise utvalget basert på en eller flere av disse.

For at dette valget skal komme opp trykker man på flere søkeparametre til høyre for søkeboksen. Da får man opp en boks for å lage ett utvalgskriterium. Ønsker man flere kan man trykke på pluss-knappen til høyre.

Ønsker man for eksemple bare å vise medlemmer av en spesiell medlemsskapstype så velger man medlemskapstype i den første nedtrekksmenyen, og deretter hvilken medlemskapstype som skal vises i den andre nedtrekksmenyen, før man trykker søk.

Er søket man gjør et søk man ofte kommer til å gjøre kan man velge "lagre søk" slik at det er enkelt å gjøre neste gang. Lagrede søk kan enten være personlige eller delt med alle i rommet.

 

Handlinger

Etter å ha fått opp en liste kan man oppe til høyre velge "handlinger", og deretter sende epost eller sms til alle, eller lage en liste med adresseetikketter, eksportere til excel, eller redigere alle personene i søkeresultatet samtidig.

 

Individuelt utvalg av rader

Av og til går det ikke an å få opp akkurat det utvalget man ønsker seg, da kan man gå på innstillinger på tannhjulet nede til høyre, og huke av for "individuelt utvalg av rader". Da vil man kunne krysse av de radene man ønsker å ha med. Deretter kan man velge handling.