Making Cornerstone your sure foundation

Invitere nye brukere

I denne videoen ser vi på hvordan du kan invitere nye brukere.

Beveg musepekeren til gruppenavnet nest lengst til venstre på verktøylinjen på bunnen av siden. Om verktøylinjen ikke synes kan du klikke på den blå kuben nederst i høyre hjørne, eller holde inne Ctrl mens du beveger musepekeren til bunnen av siden.

Over gruppenavnet på verktøylinjen kommer det da opp en meny og her kan du velge "Brukere".

Trykk "Inviter brukere" oppe til høyre.

Hvis brukeren allerede er registrert på Cornerstone kan du bruke "Finn brukere" og søke opp brukernavnet.

Ellers velger du "Inviter brukere".

Skriv inn epostadressen og eventuelt en beskjed, husk å krysse av for hvilken rettighet brukeren skal ha. Om du krysser av for at brukeren er gruppeeier, vil brukeren få alle mulige rettigheter i gruppen. Om brukeren skal ha mer begrensede rettigheter krysser du av for den rollen brukeren skal ha. Om du ikke har noen andre roller å krysse av for må du først opprette den rollen du ønsker.

Om du skal bruke samme beskjed flere ganger kan du legge inn denne på siden "Innstillinger" under gruppenavnet på menylinjen.

 

Fjerning av brukere

Om du har behov for å fjerne tilgangen for en bruker kan du gå på "Brukere" og "endre brukers roller", her kan du sette et avsluttet tidspunkt. Du kan også fjerne rollen helt ved å klikke på krysset til høyre for den, om du ikke trenger noen historikk om at vedkommende har hatt den rollen.

Legge til flere roller på eksisterende brukere

Gå på "Brukere" og klikk på "endre brukers roller" til høyre for vedkommende, velg "legg til rolle" og velg rollen vedkommende skal ha og "legg til".
"romeier"-tilgang er den mest omfattende tilgangen en bruker kan ha.