Making Cornerstone your sure foundation

Sms-credits

Related articles

Du finner priser og kan kjøpe SMS-kreditter her: https://getcornerstone.no/tjenester/sms

Kontakt oss på support@kommunion.no for kjøp, med informasjon om antall kreditter, navn på rommet kredittene skal overføres til (står nederst til venstre på verktøylinjen) og eventuelt fakturaadresse om vi ikke har dette på dere og faktura skal sendes til en annen epostadresse eller postadresse enn dere bruker for å bestille kredittene. Kredittene forhåndsbetales og overføres til et spesifikt rom. Romeiere i rommet kan så overføre kreditter til andre rom slik at kredittene kan distribueres mellom flere rom om dette skulle være ønskelig.

Prisen dekker både SMS og hele APIet/systemet/tjenestelaget vi legger oppå som gjør at dette blir en helt annen verden å jobbe med enn de mer generiske SMS-verktøyene.

En sms kan som standard inneholde 160 tegn. Dette blir redusert til 80 tegn om man bruker spesialtegn som ikke finnes i det tegnsettet en sms vanligvis bruker. Da vil det brukes et mer avansert tegnsett, og antall tegn reduseres. Dette kan ofte oppstå når man limer inn tekst fra word, som ofte har et linjeskift som ikke finnes i det standard tegnsettet.